Menu
Cosul tau

Uscare profesionala a textilelor

Va oferim servicii profesionale de uscare a materialelor textile prezentate, uscare cu uscatoare profesionel ce functioneaza pe baza de curenti de aer calzi, astfel incat hainele tale sa fie gata intr-un timp foarte scurt. De asemeni, la noi veti regasi si servicii de spalare sau de calcare a textilelor, astfel incat sa poti beneficia de gama completa de servicii, intr-un singur loc. Este de multe ori dezagreabil sa gasim solutii de uscare a hainelor pe calorifer sau uscare a hainelor pe balcon. La noi, le uscam rapid, eficient si la un cost fara concurenta. De asemeni, uscarea hainelor iarna poate sa fie o corvoada, de ce sa nu apelati la servicii profesionale de uscare.

 

Model: fwdlndry_pf_0001
Acest tip de abonament a fost gandit, astfel incat, saptamanal, sa iti putem oferi o preluare de cate 50 Kg de rufe, iar pe luna, un total de 200 Kg, cu 4 preluari!Pretul abonamentului este saptamanal, si se realizeaza pentru o periaoda minima de o luna.Dar ce oferim in acest abonament?S..
450,00Lei
Model: fwdlndry_pf_0003
In aceasta categorie intra produse precum:Camasi [fara matase, satin] Pantaloni Blugi Fuste [fara matase, satin, tull] Rochii [fara matase, satin, tull] Bluze [fara matase, satin, tull] Pijamale din matase, satin..
80,00Lei
Model: uscare_01
Activitatea de uscare a rufelor Dvs consta in expunerea acestora intr-un uscator profesional la o temperature de 60 grade timp de minim 45 minute. Uscatoarele noastre sunt centrifuge pe curent electric ce usuca rufe cu aer fierbinte. ..
15,00Lei
Model: uscare_02
Activitatea de uscare a rufelor Dvs consta in expunerea acestora intr-un uscator profesional la o temperature de 80 grade timp de minim 45 minute. Uscatoarele noastre sunt centrifuge pe urrent electric ce usuca rufe cu aer fierbinte. ..
25,00Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)