Menu
Your Cart

Washing

Model: spalare_01
Este o spalare pentru rufe delicate (matase, kimonouri, lana, echipamente sportive sau termice pentru sport). Pentru acest tip de spalare apa este calduta, iar rotatiile masinii sunt mai putine, astfel evitandu-se deteriorarea rufelor. Se poate solicita extrastoarcere pentru ca rufele cu exces de ap..
23.00Lei
Model: spalare_02
Durata 35-40 minute, este o spalare cu apa calda, cu o temperature medie care nu afecteaza, nu ies culorile si nu intra la apa. Acest tip de spalare este destinat ryfelor colorate ce pot fi puse toate, intr o singura masina de spalat. Durata de spalare, respective 35-40 minute se poate prelungi in c..
23.00Lei
Model: spalare_03
Este o spalare consistenta destinata acelor rufe din care nu ies culorile, nu se decoloreaza si pentru care nu exista riscul de a intra la apa. Deasemeni, pentru rufele care au un grad de uzura mai pronuntat, este indicate o spalare cu prespalare la o temperatura mai mica. La aceasta temperatura, ru..
25.00Lei
Model: spalare_04
Acest tip de spalare dureaza cel mai mult, peste o ora. Rufele sunt puternic dezinfectate, de obicei se cer pentru lenjerii de pat si rufe cu un grad mare de murdarire. Pentru acest tip de spalare, exista posibilitatea ca rufele sa se deterioreze, spalam la aceasta temperature pe raspunderea exclusi..
27.00Lei
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)