Menu
Cosul tau

Laundromat Bucuresti

FOURWOOD LAUNDRY va ofera un spatiu modern unde sa va relaxati
sau sa invatati pentru examene in timp ce laundromatele noastre fac toata treaba.
Laundromat: O scurta istorie

Totul a început cu prima masina de spalat, care a fost o mașină rotativă, inventata in 1858 de un domn pe nume Hamilton Smith. Prima unitate inventata special pentru gospodarie a fost introdusa în 1874 de catre un om pe nume William Blackstone din Indiana, aceasta fiind un cadou pentru sotia sa.

Conceptul de aparat de tip laundromat (masina de spalat automata) a aparut in anii '50 cu contoare de monezi care se introduc la masini special dotate cu astfel de orificii.

Un laundromat adevarat din acea perioada functiona cu monezi in timp ce aparatele de tip laundromat din prezent functioneaza pe baza de token-uri. Sa fi avut o masina de spalat si uscator in casa era un lux pentru multi oameni in acea perioada.

Din acest motiv, în 1934, JF Cantrel  vazand ca este necesara o astfel de spalatorie a decis sa ia patru masini de spalat cat si uscatoare si le-a stabilit într-o cladire pentru persoanele din comunitatea sa, pentru a le utiliza la un pret rezonabil. Asadar acesta a fost primul laundromat.

Aparatele de tip laundromat sunt un loc unde va puteti spala si usca hainele ieftin si rapid, economisand  timp și bani.

Haide-ti sa recunoastem: foarte putini oameni se bucura cu adevarat sa-si spele rufele, dar este o necesitate ce trebuie facuta în mod regulat, cu exceptia cazului in care va permiteti financiar sa aveti pe cineva care se ocupa de acest aspect. Facand rufele la domiciliu poate fi foarte obositor. Daca aveti o masina de spalat si uscator in casa, este necesar sa te opresti asupra acestui lucru, trebuie sa sortezi, trebuie sa astepti pana se termina programul pentru spalat/uscat, probabil ca vii obosit de la locul de munca si nu doresti altceva decat sa te odihnesti.

In Romania foarte putin oameni isi permit  o masina de uscat, de multe ori nu esti singur in casa. Solutia cea mai indicata este sa vizitati Fourwood Laundry si sa rezolvati rapid si comod aceasta  problema prin folosirea laundromatelor noastre.

Spatiul din apartamentele Bucurestene este foarte mic. Iarna lucrurile se complica si mai mult. Acestea sunt doar doua dintre multele inconveniente pe care le poti avea cand vrei sa intinzi hainele pentru a le usca.

Mergand cu rufele tale la un laundromat, vei fi capabil sa economisesti bani, timp; nu mai vorbesc de spalarea mult mai eficienta a hainelor, multumita masiniilor industriale facute special sa protejeze orice fel de material textil.