Menu
Cosul tau

Calcare haine, lenjerii sau alte materiale textile

La FourwoodLaundry iti oferim servicii profesionale de calcare a rufelor tale, astfel incat sa te poti bucura de clipe frumoase alaturi de familia ta. Oferim servicii de calcare a rufelor, servicii profesionale, atat servicii de calcat rufe pentru firme sau chiar calcare a rufelor pentru clienti finali. Folosim echipamente profesionale de calcare, cum ar fii calandre profesionale pentru calcare sau fier de calcat vertical pentru rufe delicate si care necesita o atentie deosebita. La noi veti regasi si servicii de spalare la preturi corecte, si bineinteles servicii de uscare. Operatorii nostrii au grija ca hainele tale sa fie frumos impaturite, curate si ambalate corespunzator. Pe blog gasesti infirmatii utile despre igiena hainelor sau trucuri utile pentru a avea haine curate si bine parfumate. Va oferim preturi calcatorie fara concurenta, astfel poti afla in orice moment cat costa o camasa de calcat sau o lenjerie de calcat. 

 

Model: calcare_03
In aceasta categorie intra produse precum:Lenjerie pat [fara matase, satin] Fete de masa [fara matase, satin] Perdele [fara matase, satin] Sacouri de vara [care pot fi spalate la masina de spalat]  ..
15,00Lei
Model: calcare_02
In aceasta categorie intra produse precum:Camasi [fara matase, satin] Pantaloni Blugi Fuste [fara matase, satin, tull] Rochii [fara matase, satin, tull] Bluze [fara matase, satin, tull] Pijamale din matase, satin  ..
10,00Lei
Model: calcare_01
In aceasta categorie intra produse precum:Lenjerie intima Maieuri Tricouri Prosoape Fete perna Pijamale din bumbac Esarfe  ..
7,00Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)