Menu
Cosul tau

Curatare profesionala articole speciale

Model: incaltaminte_0006
TIPURI DE ARTICOLE SPECIALECasti moto. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.Operatorii nostri..
80,00Lei
Model: incaltaminte_0009
TIPURI DE ARTICOLE SPECIALEClapari. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.Operatorii nostri it..
80,00Lei
Model: incaltaminte_0010
TIPURI DE ARTICOLE SPECIALECurele piele. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.Operatorii nost..
20,00Lei
Model: incaltaminte_0011
TIPURI DE ARTICOLE SPECIALEGeci moto. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.Operatorii nostri ..
100,00Lei
Model: incaltaminte_0012
TIPURI DE ARTICOLE SPECIALEGenti/posete mari. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.Operatorii..
60,00Lei
Model: incaltaminte_0013
TIPURI DE ARTICOLE SPECIALEGenti/posete medii. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.Operatori..
50,00Lei
Model: incaltaminte_0014
TIPURI DE ARTICOLE SPECIALEGenti/posete mici. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.Operatorii..
40,00Lei
Model: incaltaminte_0015
TIPURI DE ARTICOLE SPECIALEGhiozdane/rucsacuri. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.Operator..
40,00Lei
Model: incaltaminte_0023
TIPURI DE ARTICOLE SPECIALEPalarii/sepci. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.Operatorii nos..
25,00Lei
Model: incaltaminte_0025
TIPURI DE ARTICOLE SPECIALETrolere/geamantane. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.Operatori..
70,00Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)