Menu
Cosul tau

Cine suntem

Fourwood Laundry SRL reprezinta un concept inovativ pe piata romaneasca a serviciilor. Intr-o lume bazata pe viteza, in care lipsa timpului a devenit principalul impediment in realizarea scopurilor noastre, incercam sa implementam in piata, posibilitatea de a-ti calca/spala/usca rufele, prin cateva clickuri. De aceea serviciile noastre vizeaza posibilitatea de a lansa o comanda de servicii din fata calculatorului, sau a telefonului, iar de restul lucrurilor sa ne ocupam noi.Conceptul nostru este unul modern, toate serviciile putand fi comandate exclusiv online sau telefonic pentru acele persoane care sunt mai comode sau care vor lamuriri suplimentare. Si sa nu uitam, inclusiv ridicarea si livrarea hainelor tale, poate fi inclusa in pachetul de servicii pe care ti-l propunem.
Folosim materiale si consumabile, detergenti, etc, intr-o gama variata, astfel incat, sa satisfacem si cele mai pretentioase gusturi/cerinte.

Pentru toti ceilalti ce vor sa ne viziteze ne gasiti la adresa: Bucuresti, Calea Serban Voda, nr. 18-20.

De asemeni, in eventualitatea in care sunt restaurante, gradinite, camine de batrani, hoteluri sau clinici medicale, va asteptam sa trimiteti o cerere la contact@fourwoodlaundry.ro , iar noi va vom pregati o oferta personalizata in functie de nevoile Dvs.Pentru orice alte intrebari sau sugestii, va punem la dispozitie si o linie telefonica, astfel,  0761838779, este telefonul la care ne puteti apela oricand.


FourWoodLaundry