Menu
Cosul tau

Spalare confectii textile

La Fourwood, avem grija ca hainele tale sa fie spalate in conditii optime, astfel iti putem oferi servicii de spalare a hainelor delicate, dar si servicii de spalare a hainelor tip laundromat, adica spalare a hainelor la kilogram ceea ce face ca pretul tau sa fie unul extrem de atractiv. Fireste, ca oferim si servicii de calcare a hainelor, in functie de complexitatea acestora, iar in curand, vei putea alege din gama noastra de servicii, inclusiv servicii profesionale de curatenie, la preturi corecte. La noi vei regasi preturi spalatorie haine atat pentru persoane fizice, dar si preturi spalatorie gradinite, sau chiar preturi spalatori hoteluri sau azile de batrani. Oferim, de asemeni, preturi spalatorie la 90 grade, pentru o dezinfectare profunda si de calitate sau spalare la 40 grade celsius, pentru haine delicate sau al caror grad de murdarire nu este atat de mare. Iti poti alege abonamentul de servicii integrate, ce include atat servicii de spalatorie, dar si servicii de curatenie, totul intr-un abonament lunar. La noi poti primi indicatii privind spalarea hainelor, si chiar daca suntem o spalatorie self-service, operatorii nostri va indruma exact cu ceea ce trebuie sa faceti.

 

 

Model: fwdlndry_pf_0002
Acest tip de abonament a fost gandit, astfel incat, saptamanal, sa iti putem oferi o preluare de cate 12 Kg de rufe, iar pe luna, un total de 48 Kg, cu 4 preluari!Pretul abonamentului este saptamanal, si se realizeaza pentru o periaoda minima de o luna.Dar ce oferim in acest abonament? ..
120,00Lei
Model: fwdlndry_pf_0001
Acest tip de abonament a fost gandit, astfel incat, saptamanal, sa iti putem oferi o preluare de cate 50 Kg de rufe, iar pe luna, un total de 200 Kg, cu 4 preluari!Pretul abonamentului este saptamanal, si se realizeaza pentru o periaoda minima de o luna.Dar ce oferim in acest abonament?S..
450,00Lei
Model: fwdlndry_pf_0003
In aceasta categorie intra produse precum:Camasi [fara matase, satin] Pantaloni Blugi Fuste [fara matase, satin, tull] Rochii [fara matase, satin, tull] Bluze [fara matase, satin, tull] Pijamale din matase, satin..
80,00Lei
Model: spalare_01
Este o spalare pentru rufe delicate (matase, kimonouri, lana, echipamente sportive sau termice pentru sport). Pentru acest tip de spalare apa este calduta, iar rotatiile masinii sunt mai putine, astfel evitandu-se deteriorarea rufelor. Se poate solicita extrastoarcere pentru ca rufele cu exces de ap..
25,00Lei
Model: spalare_02
Durata 35-40 minute, este o spalare cu apa calda, cu o temperature medie care nu afecteaza, nu ies culorile si nu intra la apa. Acest tip de spalare este destinat rufelor colorate ce pot fi puse toate, intr o singura masina de spalat. Durata de spalare, respective 35-40 minute se poate prelungi in c..
25,00Lei
Model: spalare_03
Este o spalare consistenta destinata acelor rufe din care nu ies culorile, nu se decoloreaza si pentru care nu exista riscul de a intra la apa. Deasemeni, pentru rufele care au un grad de uzura mai pronuntat, este indicate o spalare cu prespalare la o temperatura mai mica. La aceasta temperatura, ru..
27,00Lei
Model: spalare_04
Acest tip de spalare dureaza cel mai mult, peste o ora. Rufele sunt puternic dezinfectate, de obicei se cer pentru lenjerii de pat si rufe cu un grad mare de murdarire. Pentru acest tip de spalare, exista posibilitatea ca rufele sa se deterioreze, spalam la aceasta temperature pe raspunderea exclusi..
30,00Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)