Menu
Cosul tau

Curatare profesionala incaltaminte

Model: incaltaminte_0001
TIPURI DE INCALTAMINTEAdidasi/pantofi/tenisi luxury si editie limitata. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite ..
100,00Lei
Model: incaltaminte_0002
TIPURI DE INCALTAMINTEAdidasi/pantofi/tenisi piele intoarsa/catifea/piele premium. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita proces..
60,00Lei
Model: incaltaminte_0003
TIPURI DE INCALTAMINTEAdidasi/pantofi/tenisi piele/textil/mesh. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curat..
50,00Lei
Model: incaltaminte_0004
TIPURI DE INCALTAMINTEAdidasi/pantofi/tenisi premium. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.Op..
70,00Lei
Model: incaltaminte_0005
TIPURI DE INCALTAMINTEBalerini/espadrile. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.Operatorii nos..
35,00Lei
Model: incaltaminte_0007
TIPURI DE INCALTAMINTECizme lungi. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.Operatorii nostri iti..
70,00Lei
Model: incaltaminte_0008
TIPURI DE INCALTAMINTECizme medii. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.Operatorii nostri iti..
60,00Lei
Model: incaltaminte_0016
TIPURI DE INCALTAMINTEGhete/bocanci luxury si editie limitata. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curata..
110,00Lei
Model: incaltaminte_0017
TIPURI DE INCALTAMINTEGhete/bocanci piele intoarsa/catifea/piele premium. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferit..
70,00Lei
Model: incaltaminte_0018
TIPURI DE INCALTAMINTEGhete/bocanci piele/textil/mesh. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.O..
60,00Lei
Model: incaltaminte_0019
TIPURI DE INCALTAMINTEGhete/bocanci premium. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.Operatorii ..
80,00Lei
Model: incaltaminte_0020
TIPURI DE INCALTAMINTEIncaltaminte copii. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.Operatorii nos..
35,00Lei
Model: incaltaminte_0053
TIPURI DE INCALTAMINTEIncaltaminte moto inalte. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.Operator..
80,00Lei
Model: incaltaminte_0021
TIPURI DE INCALTAMINTEIncaltaminte moto joase. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.Operatori..
70,00Lei
Model: incaltaminte_0022
TIPURI DE INCALTAMINTEIncaltaminte sport. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.Operatorii nos..
60,00Lei
Model: incaltaminte_0024
TIPURI DE INCALTAMINTESandale/papuci. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.Operatorii nostri ..
30,00Lei
Model: incaltaminte_0026
TIPURI DE INCALTAMINTEUggs. DESCRIERE A SERVICIULUIIti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.Operatorii nostri iti vor cu..
65,00Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)