Menu
Cosul tau

Ghete/bocanci piele/textil/mesh - spalare si uscare

Descriere

TIPURI DE INCALTAMINTE

Ghete/bocanci piele/textil/mesh.

 

DESCRIERE A SERVICIULUI

Iti vom curata profesional incaltamintea, in functie de tipul si culoarea materialului si tipul de pata. Analizam fiecare pereche cu atentie, deoarece acestea necesita procese diferite de curatare.

Operatorii nostri iti vor curata eficient incaltamintea cu ajutorul aparatelor profesionale Scarpavapor® No Limits, astfel incat acestea sa capete un aspect ca nou, din punct de vedere al curatirii, fireste. Hai sa vezi cum se desfasoara procesul de curatare. Noi spunem ca putem curata cu succes orice tip de incaltaminte, indiferent de marca si material. Fie ca sunt din piele naturala neteda, piele intoarsa, suede, nabuc, canvas, mesh, cauciuc sau alte materiale sintetice, avem solutia pentru tine!

TIMP DE LIVRARE

Timpul de livrare pentru incaltamintea ridicata de la domiciliu este intre 2-4 zile lucratoare, putandu-se prelungi in functie de procesul de curatare ales.

SERVICII INCLUSE

  • decontaminare: prin decontaminarea fizica practic se va indeparta praful si murdaria. Pulverizam solutii speciale cu actiune imediata pentru pretratarea petelor la exterior si in interior.
  • curatare la abur cu presiune ridicata: se va folosi aparatura profesionala marca ScarpaVapor produsa de catre Bieffe Farinelli in Italia. Intreg procesul se efectueaza manual prin curatare la abur cu presiune ridicata generat de catre masina profesionala.
  • curatare material interior/exterior cu spuma activa: cu ajutorul spumei profesionale, generata la presiuni ridicate, se va efectua o curatare completa la interior cat si la la exterior (partea de material).
  • curatare sireturi si branturi: sireturile, respectiv branturile, cu care incaltamintea este predata, vor fi de asemenea supusa unui proces separat de curatare profunda.
  • curatare talpa: talpa nu poate fi ignorata, aceasta fiind curatata profund, cu ajutorul aburului si a solutiilor profesionale, pentru un putea genera un look cat mai curat.
  • aplicare agent protector: tratare cu solutie protectoare pentru stralucire, impotriva prafului si pastrarea calitatii materialului.
  • uscare: odata finalizat procesul de spalare se trece la etapa finala a procesului de curatare. Aceasta costa in uscarea treptata si controlata a produsului la 36°C. Uscarea se efectueaza in prima faza prin aspirarea apei, respectiv a spumei de curatare remasa in urma procesul de curatare. Aspirarea este efectuata cu un mix de aer cald/rece controlat automat de catre aparatura profesionala.

SERVICII SPECIALE, LA CERERE

Igienizare prin ozonificare: dupa procesul de curatare profesionala cu abur, incaltamintea va fi igienizata printr-un proces special de ozonificare si expunere la lumina UV, prin care vom elimina astfel toate mirosurile neplacute cauzate de bacterii, purtarea indelungata sau depozitarea necorespunzatoare. Costul acestui serviciu variaza in functie de tipul incaltamintei.

Preluare de la domiciliu: contacteaza-ne si vom veni la tine acasa sa preluam incaltamintea de curatat, caz in care se aplica o taxa de preluare, sau poti aduce personal incaltamintea la punctul nostru de lucru din Bulevardul Serban Voda, nr. 18-20, sector 4, Bucuresti.

Curatare incaltaminte in regim de urgenta: pentru acest tip de serviciu, se aplica o taxa de urgenta. Curatarea in regim de urgenta se poate efectua doar pentru incaltamintea adusa la punctul nostru de colectare, nu si pentru preluarea de la domiciliu. Astfel asiguram spalarea si uscarea acesteia intr-un interval de maxim 2 zile lucratoare.

IMPORTANT

Tipuri de pete pe care le putem curata: ulei, cafea, vin, suc, noroi, mucegai, sare, apa, iarba, grasimi etc. Incaltamintea se va curata in mod diferit, in functie de tipul si de vechimea petelor, tipul materialului, culoarea si tipul de incaltaminte.

Vezi si prezentarea video a serviciului!

 

* Primirea incaltamintei se va face numai cu acordul si pe raspunderea clientului, in urma consultarii sectiunii Termeni si conditii.

* Serviciile oferite nu contin servicii de reparere a incaltamintei (zgarieturi, rupturi, taieturi, deteriorarea vopselei, etc.).

* Fourwoodlaundry isi rezerva dreptul de a refuza primirea articolelor in cazul in care aspectul indică prezenta unor factori de infectie sau au un aspect respingator. In cazul acceptarii acestor produse, datorita faptului ca necesita atentie speciala, pretul va fi stabilit cu clientul.

Review-uri

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha