Instructiuni

INSTRUCTIUNI

FOURWOOD LAUNDRY este primul laundromat self service din Bucuresti
dotat cu aparatura profesionala.

Inainte de spalare:
Va rugam sa goliti buzunarele si sa verificati tamburul uscatorului cu privire la prezenta corpurilor straine si existenta defectiunilor!

  1. Pornirea masinii de spalat cu „butonul PORNIT-OPRIT”
  2. Sortati rufele (de exemplu rufe albe si colorate).
  3. Incarcati rufele sortate in prealabil in masina de spalat si inchideti bine hubloul. Trebuie sa se auda zavorul hubloului cum se inchide, deoarece, in caz contrar, masina de spalat nu porneste.
  4. Selectati la nivelul masinii de spalat programul de spalare prin actionarea tastelor 1, 2 sau 3. Cu tasta 4 si comutatorul rotativ pot fi selectate suplimentar programe speciale.
  5. La automatul de case, platiti cu monede sau bancnote si selectati numarul pentru masina de spalat selectata pana cand se aprinde ledul. Este platit restul. Aveti la dispozitie un interval de 20 de minute pentru a porni masina de spalat.
  6. Cumparati detergent si balsam la automatul de la case si incarcati-le in masina.
  • Universal: Detergent universal, profesional de inalta performanta produs de Henkel/Ecolab cu inalbitor pentru rufe de un alb stralucitor
  • Color: detergent profesional pentru rufe colorate produs de Henkel/Ecolab cu protectia culorii, fara inalbitor, pentru toate rufele colorate


La cerere puteti utiliza detergent propriu. Va rugam sa nu utilizati o cantitate mai ridicata de detergent decat cea mentionata. In caz contrar, masina formeaza o cantitate prea ridicata de spuma, ceea ce conduce la o afectare semnificativa a mecanicii de spalare si, prin aceasta, la un rezultat mai slab de spalare.

Actionati la nivelul masinii de spalat tasta START care lumineaza intermitent in culoarea verde pana la alimentarea cu apa.

Durata spalarii aproximativ 45 de minute.

La finalul programului, actionati tasta galbena pentru deschiderea hubloului.

Hotelurile, azilele sau cresele, scolile, cluburile sportive sau orice alta organizatie
ne poate contacta pentru a incheia un contract lunar de spalare si uscare.

Va asteptam si pe

©2015 Fourwood Laundry S.R.L.